Tapasztalati oldalról

Méhnyakrák

Bodnárné Kiss Gabriella vagyok.
Gondoltam megosztom veletek, hogy nekem milyen tapasztalatom van a tönkölybúza frissen préselt levével.
2009. augusztus 15-én egy szombati napon kezdtem el inni, annak megfelelően, ahogy a Misi elmondta. Reggel éhgyomorra frissen lepréselve, préselés után azonnal, majd egy órán keresztül nem ettem és ittam.
Az első 2-3 hét teljesen probléma és undor mentesen telt. Nem is értettem igazán, hogy miért mondta Misi azt, hogy szörnyű íze van, undorodni fogok tőle, az izzadságszagom erősebb lehet, a vizelet koncentráltabb, stb. Én eleinte az egészből semmit sem tapasztaltam.
Nagyon hamar szerettem volna ha van eredménye, ugyanis a méhnyak rák szűrésem eredménye P3 lett Cin2-vel. (a leletet csatolom, azon látható lesz).
5 orvossal is beszéltem és mind, egymástól teljesen függetlenül operációt javasolt, egészen pontosan konizaciót. Ez a méhszáj kúpszerű bemetszése, egy kis darab eltávolítása,- ha jól tudom. Mivel a férjemmel már nagyon szerettünk volna kisbabát, nem mentem bele a műtétbe. Két oka volt, 1:- úgy gondoltam, hogy semmi sincs az ember szervezetében feleslegesen, 2.- fél évet várnunk kellett volna a műtét után és csak azután próbálkozhattunk volna.
Nos, ekkor gondoltam arra, hogy gyakorlatilag nincs vesztenivalóm. Elkezdem inni a búzafű levet októberig, és ha nincs semmilyen javulás akkor még mindig maradhat a műtét, max. 3 hónapot csúszunk mindennel. Az orvosok szerint 3 hónap ide vagy oda nem számít, azt tanácsolták, hogy azért még abban az évben kerüljön sor a műtétre.
Tehát elkezdtem inni. 3 cl kezdtem. 5 nap után emeltem az adagot. 3 cl ittam csütörtöktől - hétfőig, majd keddtől - csütörtök reggelig 4-et. Eztán már minden héten ugyan így emeltem az adagot 8 cl-ig Itt megálltam az emeléssel és ezt a mennyiséget ittam januárig.
Októberben volt egy kontroll kenet vétel, ami már negatív eredményű volt. Az orvosom azt mondta, hogy egy negatív eredmény még nem negatív. Várjunk 3 hónapot, és ha a következő kenet eredménye is negatív lesz, akkor jöhet a baba. El lehet kezdeni próbálkozni.
Decembertől a búzafű levet kiegészítettem lucerna és vöröshere csírával is. Januárban, amikor mentem a kontroll kenet eredményért már tudtuk, hogy babásak vagyunk. Azon izgultam, hogy a kenet eredménye negatív legyen. És szerencsére az is lett.
Most 24 hetes kismama vagyok és szerencsére minden rendben van. Nemrég volt egy harmadik kenet vétel, aminek az eredménye szintén negatív lett.
Én csak pozitívan tudok nyilatkozni a búzafű levéről. Azt már most tudom, ha a baba megszületett, és már nem szoptatok, újra elkezdem inni egészség megtartás céljából.

Dolly: Megmentett a búzafűlé

Blikk 2006-05-07
Budapest Dolly csodaszernek tartja a búzafüvet, mert ha nem inná, légúti panaszai miatt talán már nem is tudna énekelni. Az énekesnő 16 kilót fogyott, és húsz évet fiatalodott.
Hat éve kezdett gyengélkedni a Dolly Roll énekesnője. Gyakran volt tüdőgyulladása, náthája, és ősszel az első fuvallattól megfázott. A szilveszteri műsor tévéfelvételét 40 fokos lázzal csináltam végig - meséli Dolly. Csúnya köhögés maradt vissza, ami tavaszra sem múlt el. A gyógyszer nem segített, éneklés közben is köhögtem.” Éppen tévéztem, amikor az egyik csatornán arról volt szó, a búzafű mindenfajta gyulladást elmulaszt. Gondoltam, kipróbálom. Présgépet is vettem a biopiacon. Evőkanálnyival kezdtem, és fokozatosan emeltem az adagot, másfél deciig. Harmadnapra elmúlt a köhögés.” Az énekesnő eleinte a méregtelenítés kevésbé fantasztikus hatásait is érezte. Tíz nap után fájt a fejem, hányingerem volt. Már a zöld színre se tudtam ránézni, de fanatikusan ittam tovább. Aztán egy hét után, egy pillanat alatt elmúlt a rosszullét.” Egy Idő után feltűnt neki, hogy soványabb lett az arca, a nyaka, kisimult a bőre, és eltűntek szeme alól a karikák. Pedig nem evett kevesebbet. Egy év alatt 16 kilót adott le. Fél év múlva bizsu fülbevalóit is hordhatta, mert fémallergiája is elmúlt. Sikerült 89 éves édesanyámat is rábeszélnem a búzafűre, és eltűnt a veséjéről a ciszta. Van olyan ismerősöm, aki leukémiás, de olyan jól van, hogy dolgozni tud, egy másik, pedig megszabadult a parlagfű allergiától. Nekem elmúlt a gyermekkorom óta meglévő fejfájásom ás a krónikus légúti gyulladásom. Azóta nem fájt a gyomrom, és annyi energiám van, mint amennyi húszévesen sem volt. Felfutok a harmadikra, ás a másfél órás buli végére lendülök bele. Amióta ezt iszom, nem voltam még csak náthás sem. Kellemetlen a búzafű íze, de ez maga a csoda! „Míg élek, inni fogom.”
Fái

Csodaszert nyernek ki búzafűből

Blikk 2006-03-26
Mosonmagyaróvár - Azt, hogy a búzafű leve olyan csodákra képes, mint például megelőzni, meggyógyítani a rákot, kevesen tudják, és még kevesebben merik kimondani...
Dr. Pollhamerné egy közeli családtagja mellében rákos daganatot találtak. A hölgy nagyon legyengült, Zsuzsa akkor ajánlotta neki a búzafűlevet. A magokat kis tálakban csíráztatták, a füvet vágták, levét kipréselték. A daganat eltűnt, hosszú évek óta nem tért vissza, irodalmi adatok szerint a búzafűlé összetétele miatt alkalmas a rák megelőzésére, ás nagyon ajánlott a rákbetegség kezelésében’ - mondja a tudós asszony: Amit biztosan kijelenthetünk, remek roboráló szer, azaz visszaadja a szervezet erejét.”...

Csodát tett a búzafű

Blikk 2006-04-23
Budapest - Miközben tudósok kutatják a búzafű levének hatását, már több ezren meg is gyógyultak tőle. Ráadásul olyan komoly betegségekből, mint például a rák, a leukémia vagy a cukorbaj. A két és fél éves Sz. Barbara boldogan szaladgál, játszik, kacag. Nem volt ez így Öt hónappal ezelőtt, amikor rosszindulatú daganatot találtak a bal veséjén. „Az orvosunk azt mondta, ő is apa, megérti, hogy mindent meg akarunk próbálni...”

Örülök, hogy rám talált!

2008-ban kezdtem búzafüvet és csírákat termeszteni és fogyasztani. Ezek az évek folyamatos kísérletezgetésekkel, fejlesztésekkel és tanulással teltek.
Az árusítás menetét már az elejétől fogva úgy alakítottam ki, hogy a vásárlókkal hétről-hétre találkozzam. Legyen lehetőség közvetlen beszélgetésekre. Ez idő alatt rengeteg tapasztalat, eredmény, élmény gyűlt össze, amit ha egy kicsi időt szentel az oldalnak el is olvashat.
Sok sikert az egészség útján!

Tisztelettel,
Prázmári Mihály

Prázmári Mihály e.v.
Nyitva tartás:
Szerda: 15:00 - 18:00 óráig
Csütörtök: 10:00 - 18:00 óráig
9400 Sopron, Bánfalvi út 14. Kertvárosi Vásárcsarnok 9. számú üzlet
Tel.: +36/20 342 5305
buzafumisi@gmail.com
Skype: Zöldudvar