Miért igyak búzafüvet?

Az egyik legtöbb vitamint, ásványi anyagot, aminosavakat – ezekből álló fehérjéket - enzimeket tartalmazó növény, amit az ember mellékhatások nélkül fogyaszthat. Félreértés ne essék, a méregtelenítéskor felmerülő esetleges „kellemetlenségeket” NEM A BÚZAFŰ okozza, hanem a megfelelően működő testünk. Mikor testünk megkapja a legtöbb olyan anyagot, amitől jól működik, már szórja is ki magából, ami nem belé való, s ezzel megkezdődik a méregtelenítés. Persze ez csak egy átmeneti állapot.
Klorofill is nagy mennyiségben található benne, ami nagyon fontos területeket támogat testünkben. Úgy, mint pl. a vörösvérsejt képzést, oxigénnel tölti fel sejtjeinket, lúgosít, ellenállóbbá teszi bőrünket a sugárzásokkal szemben…stb.
Több olyan anyagot tartalmaz, ami segít a daganatos megbetegedések kockázatának csökkentésében.
Energiával tölt fel! Ezért – néhány kivétellel – nem is ajánlom az esti fogyasztását, mert annyira felpörgeti az embert, hogy nem tud elaludni, vagy ha el is alszik, 1-1 ½ óra után felébred és utána nem jön álom a szemére.
Sok példát írhatnék, hogy a 8 év alatt, heti rendszerességgel beszámoló emberek miben tapasztalták pozitív hatását! Ezt - őszinte leszek - a jogszabályok nem engedik, hogy leírjam, mert „…kísérletekkel nem alátámasztott!...” De azt leírhatom, hogy aki kitartással fogyasztja úgy, ahogy szükséges és túl van a méregtelenítési időszakon, már nem hagyja olyan könnyen abba, hiszen tapasztalja azt, amiért inni érdemes!

Örülök, hogy rám talált!

2008-ban kezdtem búzafüvet és csírákat termeszteni és fogyasztani. Ezek az évek folyamatos kísérletezgetésekkel, fejlesztésekkel és tanulással teltek.
Az árusítás menetét már az elejétől fogva úgy alakítottam ki, hogy a vásárlókkal hétről-hétre találkozzam. Legyen lehetőség közvetlen beszélgetésekre. Ez idő alatt rengeteg tapasztalat, eredmény, élmény gyűlt össze, amit ha egy kicsi időt szentel az oldalnak el is olvashat.
Sok sikert az egészség útján!

Tisztelettel,
Prázmári Mihály

Prázmári Mihály e.v.
Nyitva tartás:
Szerda: 15:00 - 18:00 óráig
Csütörtök: 10:00 - 18:00 óráig
9400 Sopron, Bánfalvi út 14. Kertvárosi Vásárcsarnok 9. számú üzlet
Tel.: +36/20 342 5305
buzafumisi@gmail.com
Skype: Zöldudvar