Milyen fényt biztosítsak neki?

A természetes fény a legjobb, de ezt gyakran csak komoly anyagi befektetéssel lehet megoldani. Nem jó a direkt napfény, tehát a tűző nap. Fényre viszont nagyon nagy szüksége van. Használhatunk olyan izzókat, amelyek a legközelebb vannak a természetes fény spektrumához. Ilyen például az Osram Activa fénycső. 6500 K-s. Több méretben lehet kapni, az ára – én úgy gondolom – megengedhető, s be lehet tenni a meglévő fénycső helyére. Persze ha valaki úgy gondolja, hogy amíg nőnek a növények folyamatosan égve hagyja a villanyt, szintén hatásos lehet, de ezt nem tudom megerősíteni, mert ezt még nem próbáltam.

Örülök, hogy rám talált!

2008-ban kezdtem búzafüvet és csírákat termeszteni és fogyasztani. Ezek az évek folyamatos kísérletezgetésekkel, fejlesztésekkel és tanulással teltek.
Az árusítás menetét már az elejétől fogva úgy alakítottam ki, hogy a vásárlókkal hétről-hétre találkozzam. Legyen lehetőség közvetlen beszélgetésekre. Ez idő alatt rengeteg tapasztalat, eredmény, élmény gyűlt össze, amit ha egy kicsi időt szentel az oldalnak el is olvashat.
Sok sikert az egészség útján!

Tisztelettel,
Prázmári Mihály

Prázmári Mihály
őstermelő
Nyitva tartás:
Csütörtök 9-20 óráig
9400 Sopron, Lehár Ferenc utca 109.
Tel.: +36/70-395-9020
buzafumisi@gmail.com
Skype: Zöldudvar

wahavi honlaptervezésdrupal