Mi a legfontosabb a búzafűlé fogyasztása alatt?

  • az éhgyomorra történő elfogyasztás
  • a fogyasztás utáni ¾ de inkább1 óra kivárása
  • napi minimum 2,5-3 liter víz elfogyasztása. Hangsúlyozom, hogy vízről beszélek, nem teáról, levesről…stb.
  • rostos ételek tudatos fogyasztása (ezek segítenek a méreganyagok zökkenő mentesebb kivezetéséhez)
  • a lé mennyiségének a türelmes emelése
  • kitartás, hogy megláthassuk, amiért érdemes inni
Örülök, hogy rám talált!

2008-ban kezdtem búzafüvet és csírákat termeszteni és fogyasztani. Ezek az évek folyamatos kísérletezgetésekkel, fejlesztésekkel és tanulással teltek.
Az árusítás menetét már az elejétől fogva úgy alakítottam ki, hogy a vásárlókkal hétről-hétre találkozzam. Legyen lehetőség közvetlen beszélgetésekre. Ez idő alatt rengeteg tapasztalat, eredmény, élmény gyűlt össze, amit ha egy kicsi időt szentel az oldalnak el is olvashat.
Sok sikert az egészség útján!

Tisztelettel,
Prázmári Mihály

Prázmári Mihály
őstermelő
Nyitva tartás:
Csütörtök 9-20 óráig
9400 Sopron, Lehár Ferenc utca 109.
Tel.: +36/70-395-9020
buzafumisi@gmail.com
Skype: Zöldudvar

wahavi honlaptervezésdrupal