Kint vagy bent termesszem a búzafüvet?

Sokkal zökkenő mentesebbé lehet tenni a termesztést, ha belső térben tesszük. Kint folyamatosan, akár nagy mértékben is változhat a hőmérséklet, ami nagyban befolyásolja a termő időszak hosszát. Beltérben arra kell figyelni, hogy 27-28 Celsius fok fölött biztosítva legyen neki a levegőáramlás és, hogy tűző nap tartósan ne érje.

Örülök, hogy rám talált!

2008-ban kezdtem búzafüvet és csírákat termeszteni és fogyasztani. Ezek az évek folyamatos kísérletezgetésekkel, fejlesztésekkel és tanulással teltek.
Az árusítás menetét már az elejétől fogva úgy alakítottam ki, hogy a vásárlókkal hétről-hétre találkozzam. Legyen lehetőség közvetlen beszélgetésekre. Ez idő alatt rengeteg tapasztalat, eredmény, élmény gyűlt össze, amit ha egy kicsi időt szentel az oldalnak el is olvashat.
Sok sikert az egészség útján!

Tisztelettel,
Prázmári Mihály

Prázmári Mihály
őstermelő
Nyitva tartás:
Csütörtök 9-20 óráig
9400 Sopron, Lehár Ferenc utca 109.
Tel.: +36/70-395-9020
buzafumisi@gmail.com
Skype: Zöldudvar

wahavi honlaptervezésdrupal