Hogyan tároljam a búzafüvet?

Egy 3-4 fokra beállított hűtőben. Érdemes néha leellenőrizni, hogy ténylegesen annyi fok van-e bent? Ha idő előtt sárgulni látjuk a füvet, a mérés legyen az első, amit megteszünk. Tárolásra tökéletesen alkalmas az a levegőző, lyukasztott zacskó, amiben forgalmazom. Ha ebben a zacskóban tárolják, jó hőmérsékleten, s esetleg a hűtőben van egy hőmérséklet kiegyenlítő ventilátor is, akár 2 hétig is eltartható a búzafű, némi beltartalom csökkenése mellett. Ahol a csomagot feltépte, vegye ki a megbeszélt mennyiséget, majd hajtsa vissza. Ha ezt nem tenné meg, a búzafű órák alatt kiszárad, lé tartalma drasztikusan csökken a beltartalmával együtt. A zacskón lévő kis lyukak biztosítják a megfelelő szellőzést.

Örülök, hogy rám talált!

2008-ban kezdtem búzafüvet és csírákat termeszteni és fogyasztani. Ezek az évek folyamatos kísérletezgetésekkel, fejlesztésekkel és tanulással teltek.
Az árusítás menetét már az elejétől fogva úgy alakítottam ki, hogy a vásárlókkal hétről-hétre találkozzam. Legyen lehetőség közvetlen beszélgetésekre. Ez idő alatt rengeteg tapasztalat, eredmény, élmény gyűlt össze, amit ha egy kicsi időt szentel az oldalnak el is olvashat.
Sok sikert az egészség útján!

Tisztelettel,
Prázmári Mihály

Prázmári Mihály
őstermelő
Nyitva tartás:
Csütörtök 9-20 óráig
9400 Sopron, Lehár Ferenc utca 109.
Tel.: +36/70-395-9020
buzafumisi@gmail.com
Skype: Zöldudvar

wahavi honlaptervezésdrupal