Frissen préselt, fagyasztott vagy por alakú búzafüvet használjak?

A fagyasztott búzafű kockákban már nincsenek enzimek, s ezzel már mindent elmondtam. Én próbáltam mindegyiket. Nálam már szóba se jöhet más, csak a frissen préselt. Egy neves intézet növényházvezetője így fogalmazta meg. „Ami a frissen préselt fűvel 1 hét, az a por alakúval 1 év, a fagyasztottal 2 év.” Ezek csak a kényelmünket szolgálják.

Örülök, hogy rám talált!

2008-ban kezdtem búzafüvet és csírákat termeszteni és fogyasztani. Ezek az évek folyamatos kísérletezgetésekkel, fejlesztésekkel és tanulással teltek.
Az árusítás menetét már az elejétől fogva úgy alakítottam ki, hogy a vásárlókkal hétről-hétre találkozzam. Legyen lehetőség közvetlen beszélgetésekre. Ez idő alatt rengeteg tapasztalat, eredmény, élmény gyűlt össze, amit ha egy kicsi időt szentel az oldalnak el is olvashat.
Sok sikert az egészség útján!

Tisztelettel,
Prázmári Mihály

Prázmári Mihály
őstermelő
Nyitva tartás:
Csütörtök 9-20 óráig
9400 Sopron, Lehár Ferenc utca 109.
Tel.: +36/70-395-9020
buzafumisi@gmail.com
Skype: Zöldudvar

wahavi honlaptervezésdrupal